Cercador de continguts de IDAE

Siguenos en Youtube
Siguenos en Vimeo
Siguenos en Twitter
Siguenos en Wordpress
Infomación IDAE
Regístrate
A +    A -   

Solar Fotovoltaica

És la que genera electricitat. Es basa en l'anomenat efecte fotovoltaic que es produeix en incidir la llum sobre materials semiconductors. D'aquesta manera, es genera un flux d'electrons en l'interior d'aquests materials i una diferència de potencial que pot ser aprofitada.

Un segon grup d'aplicacions són les connectades a la xarxa, que inclouen grans centrals de potència i petites instal•lacions associades a consumidors domèstics i indústries.

Per acabar, tenim les aplicacions singulars, dedicades a l'alimentació energètica d'objectes, des de satèl•lits artificials a rellotges i calculadores.Vista des de sota d’una gran placa solar amb peu sobre un cel blau fent-se de dia

Solarízate

És un projecte tècnic divulgatiu, fruit de dos Convenis de Col•laboració consecutius, signats per l’IDAE i GREENPEACE. L’objectiu de "Solarízate" és instal•lar energia solar fotovoltaica en centres escolars de titularitat pública d’Espanya. 

El projecte compta amb una pàgina web específica www.solarizate.org, on hi ha disponible tot el material pedagògic divulgatiu sobre l’energia solar adreçat a professors i escolars.DOCUMENTS ADJUNTS (S’obriran en una altra pàgina)RSS Logotip de W3C que indica CSS vàlides Logotip que indica que l’XHTML és vàlid
© IDAE Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia. C/ Madera, 8 - 28004 Madrid - Tel. 913 14 66 73
Govern d'EspanyaMinisteri d'Energia, Turisme i Agenda Digital