Cercador de continguts de Nom de l'empresa

Siguenos en Youtube
Siguenos en Vimeo
Siguenos en Twitter
Siguenos en Wordpress
Infomación IDAE
Regístrate

Domòtica

La domòtica és l'automatització i el control aplicats a l’habitatge que es realitza a través d'equips que disposen de capacitat de comunicar-se interactivament entre si, i amb capacitat de seguir les instruccions d'un algoritme o programa prèviament establert per l'usuari de l'habitatge i amb possibilitats de canvi segons els seus interessos. Com a conseqüència, la domòtica permet una major qualitat de vida, redueix el treball domèstic, augmenta el benestar i la seguretat i racionalitza el consum d'energia.

A través de la incorporació de sistemes domòtics a la llar, es pot gestionar de manera intel•ligent la il•luminació, climatització, aigua calenta sanitària, el reg, els electrodomèstics, etc., i aprofitar millor els recursos naturals, utilitzant les tarifes horàries de menor cost permetent, d'aquesta manera, reduir la factura energètica mentre es guanya en confort i seguretat.

Mitjançant la incorporació de sistemes domòtics en l’habitatge, poden gestionar-se de manera intel•ligent la il•luminació, la climatització, l’aigua calenta sanitària, el rec, els electrodomèstics, etc., aprofitant millor els recursos naturals i utilitzant les tarifes horàries amb menys cost, la qual cosa permet reduir la factura energètica al mateix temps que es guanya comoditat i seguretat. 

L'Associació Espanyola de Domòtica (CEDOM), en col•laboració amb l'IDAE, ha elaborat la guia “Com estalviar energia instal•lant domòtica a la seva llar. Guanyi en confort i seguretat”. Està dirigida al ciutadà per donar a conèixer la contribució de la domòtica a l'estalvi d'energia i fomentar-ne el consum responsable.

Por otro lado, el IDAE va a formalizar un convenio con las asociaciones DOMOTYS y SECARTYS para la realización de varias actividades de común interés en el área de la eficiencia energética.
 

Enllaços externs d’interès:

Associació Espanyola de Domòtica (CEDOM)  

DOMOTYS - Asociación Española para la Internacionalización y la Innovación de las Empresas de Domótica e Inmótica  

SECARTYS - Asociación Española para la Internacionalización de las Empresas de Electrónica, Informática y Telecomunicaciones


 Vista en primer pla d’un comandament a distància que s’està utilitzant.
RSS Logotip de W3C que indica CSS vàlides Logotip que indica que l’XHTML és vàlid
© IDAE Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia. C/ Madera, 8 - 28004 Madrid - Tel. 913 14 66 73
Govern d'EspanyaMinisteri d'Energia, Turisme i Agenda Digital