Cercador de continguts de IDAE

Siguenos en Youtube
Siguenos en Vimeo
Siguenos en Twitter
Siguenos en Wordpress
Infomación IDAE
Regístrate

Sectors relacionats amb el Pla d’Acció

Accedeixi a les mesures del Pla d’Acció per a cada sector a través dels enllaços següents:

Indústria

Transport

Edificació

Serveis Públics

Equipament residencial i ofimàtic

Agricultura i pesca

Transformació de l’Energia


El PAE4+ està conformat mitjançant un entramat de mesures concretes que abasten específicament els set sectors desagregats: Indústria, Transport i Usos Diversos subdividits en: Edificació, Equipament domèstic i Ofimàtica, Agricultura i Pesca i Serveis públics; incidint, a més a més, en el sector Transformació de l’energia (Refinació, Producció elèctrica, incloent-hi el transport i la distribució). Per activar el canvi que necessiten els sectors i els subsectors es dissenyen mesures específiques i generals, adscrites en eixos estratègics (per ex.: el Pla de mesures d’AEE en edificis de l’Administració) i focalitzats vers l’objectiu energètic.

Així, s’hi han identificat 59 accions, de les quals: 36 actuen a través d’incentius econòmics; 3 fan referència a la promoció d’iniciatives entre les quals s’inclou com a tal un pla general de comunicació; i 4 mesures estan adreçades a la formació d’usuaris i agents del mercat. A més, dins d’algunes mesures es desenvoluparan fins a 16 actuacions de caràcter legislatiu que projecten el seu abast temporal més enllà del Pla. Aquest marc de mesures està quantificat en recursos econòmics, públics i privats, amb identificació dels agents participants. Així, doncs, el Pla s’emmarca dins d’un marc estratègic més ampli el disseny el qual està perfilat i concretat en les mesures a dur a terme durant el període 2008-2012.

L’IDAE té múltiples actuacions en els sectors en què se centra el Pla d’Acció: línies editorials per al sector agrícola, cursos en línia per donar a conèixer l’etiqueta energètica dels electrodomèstics, campanyes de comunicació, cursos de conducció eficient i econòmica, bases de dades d’automòbils, i un llarg etcètera.Vista frontal des de sota d’una estructura metàl·lica sobre cel blau
RSS Logotip de W3C que indica CSS vàlides Logotip que indica que l’XHTML és vàlid
© IDAE Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia. C/ Madera, 8 - 28004 Madrid - Tel. 913 14 66 73
Govern d'EspanyaMinisteri d'Energia, Turisme i Agenda Digital