Cercador de continguts de IDAE

Siguenos en Youtube
Siguenos en Vimeo
Siguenos en Twitter
Siguenos en Wordpress
Infomación IDAE
Regístrate
A +    A -   

Programa GIT

Programa GIT. Finançament a empreses habilitades de Grans Instal•lacions Tèrmiques a partir de fonts renovables en edificació.

Segons la publicació en BOE de la Resolució de la Presidència de l'IDAE el 26 d'abril de 2011, s'estableix la convocatòria i bases corresponents per a l'habilitació d'empreses en el Programa GIT, d'energies renovables biomassa, solar i geotèrmia per a usos tèrmics en edificació.

El llançament d'aquest programa de finançament respon a la necessitat d'impulsar l'execució de grans instal•lacions de producció d'energia tèrmica en l'edificació, a partir de l'aprofitament de les energies renovables (biomassa, solar tèrmica i geotèrmia).
 


Aquesta nova línia d'impuls està destinada a aquells projectes que, per la seva mida i complexitat, quedaven fora dels límits establerts en les convocatòries dels programes BIOMCASA, SOLCASA i GEOTCASA, establint un sistema de finançament de grans instal•lacions en aquestes àrees, que continuï el decidit impuls del model de serveis energètics que garanteixi una oferta de qualitat adaptada a les necessitats dels usuaris d'aigua calenta i climatització en edificació, tot això en el marc del Pla d'Energies Renovables a Espanya 2005-2010.

Per a la posada en marxa del programa, l’IDAE ha aportat un pressupost de 17.000.000 € per al finançament dels projectes presentats per les ESEs (Empreses de Serveis Energètics) habilitades per a l'execució de grans projectes que compleixin amb els requisits del Programa.

Llista d'empreses habilitades

Logotipo de FacebookEl límit màxim de finançament per projectes serà del 80% del valor de la inversió elegible (la destinada a la generació tèrmica), amb un límit màxim absolut de finançament per projecte individual de 3.000.000 € -des de 250.000 € per a projectes SOLCASA GIT i des de 350.000 € per a projectes en BIOMCASA i GEOTCASA GIT-

La presentació de sol•licituds d'habilitació s'efectuaran conforme a les bases i al model de sol•licitud que podeu trobar en aquesta mateixa pàgina, com a documents adjunts.

RSS Logotip de W3C que indica CSS vàlides Logotip que indica que l’XHTML és vàlid
© IDAE Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia. C/ Madera, 8 - 28004 Madrid - Tel. 913 14 66 73
Govern d'EspanyaMinisteri d'Energia, Turisme i Agenda Digital