Cercador de continguts de Nom de l'empresa

Siguenos en Youtube
Siguenos en Vimeo
Siguenos en Twitter
Siguenos en Wordpress
Infomación IDAE
Regístrate
A +    A -   

Xarxes de calor i fred

 

Què és una xarxa de calor i fred

Conegut internacionalment com “District Heating&Cooling” es tracta de la producció centralitzada de calor i fred, que manté un sistema de xarxes que transporten fluids tèrmics, satisfan la demanda de calefacció, aigua calenta sanitària i fred, per a aquells usuaris que es troben connectats a través d'aquest sistema de xarxes.

Un dels principals beneficis d'aquestes xarxes de calor i fred és augmentar l'eficiència energètica en la generació, integrant les energies renovables (biomassa, geotèrmia, solar tèrmica, etc.), els recursos locals que d'altra manera es perdrien (refredament natural, calor o fred sobrant de la indústria propera, la producció combinada de calor i fred, etc.), i els sistemes de producció d'alta eficiència.

Tot això juntament amb un òptim encaix en el binomi generació-demanda, i una gestió i manteniment continu per part de professionals, contribueixen de forma significativa amb l'objectiu de la reducció del consum energètic, de les emissions de diòxid de carboni, la contaminació de l'aire i la valorada seguretat de subministrament.
 

 

 

Con el objetivo de promover las Redes de Distrito, ADHAC (Asociación de Empresas de Redes de Calor y Frío), con el apoyo del IDAE, está realizando un censo de las Redes de Calor y Frío en todo el territorio español. Si usted quiere participar en el censo haga click aquí

Enllaços d'interès

Asociación de Empresas de Redes de Calor y Frío (ADHAC)  (Associació d'Empreses de Xarxes de Calor i Fred )

Agencia Internacional de la Energía (IEA-DHC)  (Agència Internacional de l'Energia)
 

Exemples de Xarxes

DISTRICLIMA 

Mataró Energía Sostenible SA (MES SA)

 

 Redes de calor y frío. Diversas tuberías pre-aisladas para una red de distrito


DOCUMENTS ADJUNTS (S’obriran en una altra pàgina)RSS Logotip de W3C que indica CSS vàlides Logotip que indica que l’XHTML és vàlid
© IDAE Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia. C/ Madera, 8 - 28004 Madrid - Tel. 913 14 66 73
Govern d'EspanyaMinisteri d'Energia, Turisme i Agenda Digital