Cercador de continguts de IDAE

Siguenos en Youtube
Siguenos en Vimeo
Siguenos en Twitter
Siguenos en Wordpress
Infomación IDAE
Regístrate

Indústria

Sector Indústria i el consum d’Energia

El sector de la Indústria ha estat, tradicionalment, el major consumidor d'energia a Espanya. Tanmateix, les mesures d'estalvi i eficiència que van començar a posar-se en pràctica en els anys 70 i la millora en els processos industrials a través de les noves tecnologies, unit, d'altra banda, al gran augment de la mobilitat de persones i mercaderies, ha fet que el transport desbanqui en consum a la Indústria.


  
 Vista lateral en primer pla d’uns rotlles de tela de color blau apilats Industria. Ahorro y sustitución, Cerámicas Casao, Zaragoza Industria. Eficiencia Energética. Incecosa, San Cugat

El sector és, en definitiva, responsable del 31% del consum d'energia del nostre país.

L'actuació d'IDAE en aquest sector es caracteritza pel finançament o participació en projectes d'estalvi i substitució de combustibles, amb l'objectiu de millorar l'eficiència en els processos de producció, la qual cosa contribueix a l'augment de la competitivitat i a la reducció d'emissions contaminants. Així mateix, de forma pionera en el nostre país, l'IDAE du a terme projectes de cogeneració i trigeneració.

Així mateix, com a assessor tècnic, l'Institut realitza per a aquest sector, anàlisis de viabilitat de projectes

RSS Logotip de W3C que indica CSS vàlides Logotip que indica que l’XHTML és vàlid
© IDAE Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia. C/ Madera, 8 - 28004 Madrid - Tel. 913 14 66 73
Govern d'EspanyaMinisteri d'Energia, Turisme i Agenda Digital