Cercador de continguts de IDAE

Siguenos en Youtube
Siguenos en Vimeo
Siguenos en Twitter
Siguenos en Wordpress
Infomación IDAE
Regístrate
A +    A -   

Perfil del Contractant

Procediments oberts

Procediments en tramitació

Contractes adjudicats

Instruccions de contractació 

IDAE posa a disposició dels usuaris d'Internet la informació dels expedients de contractació que estan actualment en fase de licitació, proporcionant el text dels plecs de clàusules administratives, i en el seu cas, prescripcions tècniques i extracte de l'anunci de licitació.

Aquesta informació s'ofereix de forma complementària a la que es pot obtenir, de forma gratuïta, en el Departament de Contractació, Compres i Serveis d'IDAE (C/ Madera núm. 8, 28004 Madrid) de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores, fins al dia de finalització del termini de presentació d'ofertes de cada expedient, prevalent, en cas de discrepància, la documentació proporcionada per aquest Departament.

Telèfon de consulta: 91.456.49.00

Així mateix, es proporciona en aquest enllaç, la informació relativa als contractes programats, les adjudicacions realitzades, els procediments anul•lats i qualsevol altra informació que pugui ser d'interès en relació amb els processos de contractació d'IDAE.RSS Logotip de W3C que indica CSS vàlides Logotip que indica que l’XHTML és vàlid
© IDAE Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia. C/ Madera, 8 - 28004 Madrid - Tel. 913 14 66 73
Govern d'EspanyaMinisteri d'Energia, Turisme i Agenda Digital