Cercador de continguts de IDAE

Siguenos en Youtube
Siguenos en Vimeo
Siguenos en Twitter
Siguenos en Wordpress
Infomación IDAE
Regístrate
A +    A -   

Finançament de Projecte i Arrendament de Servei

Es tracta d’un model de col.laboració financera mitjançant el qual l’IDAE, d’una banda, presta serveis d’assessorament i coordinació en totes les fases d’execució i explotació d’un projecte d’inversió i, de l’altra, el finança. Suposa la formalització de dos contractes:

Contracte marc de cooperació i arrendament de serveis

Contracte de finançament de projecte

Aquests contractes van plegats i són inseparables, tenen una naturalesa jurídica privada, i els és aplicable la legislació Civil i Mercantil.


Tipologia de projectes als quals s’adreça:

Aquest tipus de finançament és aplicable a projectes d’inversió en matèria d’estalvi, eficiència energètica i energies renovables, que disposin d’una anàlisi prèvia de viabilitat tècnica i econòmica.

 Avantatges del model proposat

Sistema obert: l’esquema contractual proposat permet l’adaptació dels contractes, partint d’un model base, a les particularitats de cada projecte singular.

Retribució variable: la remuneració de l’IDAE en funció del rendiment energètic de la instal.lació permet que el promotor pugui modular els costos financers del projecte.

Solució integral: permet que el promotor pugui disposar d’un finançament del 100% dels costos d’inversió d’un projecte energètic (IVA i intercalaris inclosos), comptant, a més a més, amb l’assessorament tècnic i l’experiència d’IDAE en el desenvolupament d’aquest tipus de projectes.

RSS Logotip de W3C que indica CSS vàlides Logotip que indica que l’XHTML és vàlid
© IDAE Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia. C/ Madera, 8 - 28004 Madrid - Tel. 913 14 66 73
Govern d'EspanyaMinisteri d'Energia, Turisme i Agenda Digital