Cercador de continguts de IDAE

Siguenos en Youtube
Siguenos en Vimeo
Siguenos en Twitter
Siguenos en Wordpress
Infomación IDAE
Regístrate
A +    A -   

Atención al usuario

Servei d’Informació al Ciutadà en Eficiència Energètica i Energies Renovables (SICER) Per sol•licitar informació bàsica relacionada amb l’estalvi, l’eficiència energètica o amb energies renovables, podeu posar-vos en contacte amb el Servei d’Informació al Ciutadà mitjançant el següent formulari:
També podeu adreçar-vos a Servei d'Informació al Ciutadà en Eficiència Energètica i Energies Renovables (SICER) mitjançant el correu ciudadano@idae.es, el correu postal de l’Institut, c/ Madera, 8, 28004, Madrid, o el telèfon 913 14 66 73 en horari de 10 a 14 hores de dilluns a divendres. Fax: 91 523 04 14

Aquest servei té per finalitat fomentar l’interès de la ciutadania per l’energia i orientar-la cap a opcions de consum energètic més eficients i l’ús de les energies renovables. Les respostes que es donen són, per tant, vàlides únicament a efectes orientatius.

Informació general

Per correu postal: C/Madera 8, 28004-Madrid,
Telèfon: 913 14 66 73
Fax: 91 523 04 14


Atenció a mitjans de comunicació:

comunicacion@idae.es

Advertència de privacitat Les dades de caràcter personal que es facilitin, nom, adreça, i telèfon s'utilitzaran únicament per permetre l'enviament de les respostes a les qüestions plantejades, no quedant enregistrades en cap fitxer de l'IDAE.

RSS Logotip de W3C que indica CSS vàlides Logotip que indica que l’XHTML és vàlid
© IDAE Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia. C/ Madera, 8 - 28004 Madrid - Tel. 913 14 66 73
Govern d'EspanyaMinisteri d'Energia, Turisme i Agenda Digital